Den ultimative børnebibel som du bare må eje

I dag vil jeg fortælle dig om en helt fantastisk Bibel for børn, Hvad Bibelen fortæller om Jesus. Men hvad er det, der gør den så særlig?

Hvad Bibelen fortæller om Jesus er intet mindre end en fantastisk gengivelse af evangeliet om Guds kærlighed. Jeg læste den selv igennem med min yngste datter da hun forberedte sig til sin første kommunion. Jeg blev fascineret af den smukke, enkle og stærke formidling af Guds kærlighedshistorie.

Flere gange sad jeg næsten med tårer i øjnene. Og illustrationerne er smukke, glade, farvestrålende og fulde af liv.

Hvad Bibelen fortæller om Jesus viser at den røde tråd igennem det gamle og det nye testamente er Guds kærlighed og Guds søgen efter mennesket. Samtidig fortælles der på en meget letforståelig måde, at alle fortællingerne peger hen mod Kristi komme. Jesus kommer og fuldbyrder det, som vi alle har gået og ventet på.

Introduktionen rummer en fin pointe om at man kan erfare Gud gennem skaberværket og at Bibelen ikke er en regelbog, men en fortælling om, hvad Gud har gjort gennem frelseshistorien.

I beretningen om syndefaldet, for eksempel, er forbuddet forklaret med at ”så ville de tro, at de vidste alt og holde op med at stole på Gud”. Syndefaldsberetningen ender med pointen om den store løgn, der er kommet ind i verden er følgende: at mennesker tror, at Gud ikke elsker dem. Abrahams ofring af Isak er fortalt genialt og igen i tårepersende vendinger. Bogen brillerer endvidere ved at medtage elementer som er sjældne at finde i børnebibler, såsom: Davids salmedigtning og Johannes Åbenbaring.

Og så har jeg stadig ikke fortalt det bedste. Men du må få bogen i hånden selv.
Her får du et par udpluk som en smagsprøve:

Photo : Omar Ingerslev - mail: omaringerslev@gmail.com - mobile: + 45 25 92 00 92 Jeg kan nogle gange tænke for meget over hvilke ord eller hvilke metoder jeg skal bruge for at give den kristne tro til mine børn. Men nogle gange er det bedst at lade Guds ord tage over.

Bibelens historier – så fantastiske som de er – taler for sig selv. Og mens den autoriserede ”voksne” udgave af Bibelen kan være for tung og svær for børn at forstå, så taler en børnebibel lige til hjertet hos de små børn.

Du behøver ikke lede mere. Dette er Børnebibelen, du bare må eje. Hvad enten det er til at have derhjemme eler i klasselokalet eller i Kirkens menighedslokale. Bestil den på vores hjemmeside. Vi har forhandlet en særrabat med forlaget Prorex, som giver os mulighed for at tilbyde mængderabat, når du køber 5 stk eller flere.

Køb den her: “Hvad Bibelen fortæller om Jesus”!

Kort om børnebibelen:

Sally Lloyd-Jones og tegneren Jago har leveret meget mere end blot en ny børnebibel eller en blandt mange andre. Her er, hvad du får med Hvad bibelen fortæller om Jesus:

  • Bogen hjælper børn til selv at se, at Jesus er den centrale person i Guds store frelseshistorie.
  • Allerede beretningerne fra det gamle testamente viser en forventning til, at en dag kommer frelseren, ham vi kalder Jesus.
  • Sproget er frisk og overraskende. Derved får forfatteren tit en uventet pointe frem.
  • Forfatteren inddrager læseren og kræver dem derved til at leve sig ind i beretningen og tage stilling til den.
  • Billederne er farverige, store og indbydende,. De flyder tit over to sider. Det giver børn lyst til at læse og fremmer indlevelsesevnen.
  • Billederne har fine detaljer, som fanger læserens opmærksomhed.
  • Spændende layout, som børn og voksne vil elske, for man skal nogle gange vende bogen på hovedet eller skrå.
  • Tolkningen af den bibelske tekst tager udgangspunkt i frelseshistorien som helhed. Derfor klinger Jesu navn i hver eneste beretning, for Jesus er den brik i et puslespillet, der afslører, hvad billedet forestiller – den brik som får alle de andre til at passe sammen!
  • Bibelen egner sig til højtlæsning fra ca. 4 år, men familier kan have glæde af den i flere år.

Skrevet af Marcelino Gauguin