Medarbejdere

MARCELINO GAUGUIN

Stilling: Centerleder

Telefon: 33 55 60 58
E-mail: mg@katolsk.dk

Arbejdsopgaver:
Den overordnede ledelse af alle centrets funktioner.

Træffes normalt kl. 9 – 15. Fredag dog kun til kl. 12.

MARCELINO ER…

den kreative leder, der altid stræber efter fortrinlighed i hver eneste lille opgave. Når han ikke er på Pastoral-Centret finder man ham tit hjemme på Østerbro (hvor han bor sammen med sin kone Pil og de fire ud af fem børn, som stadig er hjemmeboende) eller ude i naturen eller på museer. Han elsker at male og illustrere.

EVA MARIA NIELSEN

Stilling: Teologisk Konsulent

Telefon: 33 55 60 55
E-mail: emn@pastoral.dk

Arbejdsopgaver:
Udarbejdelse af kateketiske materialer til børn, unge og voksne. Kontaktperson for børne- og ungdomskateketer i sogne og skoler. Konsulent-tjeneste for kateketer og religionslærere og ansvarlig for kateketuddannelsen.

Træffes normalt kl. 9 – 14. Dog ikke fredag.

EVA MARIA ER…

vores kreative forfatter til mange materialer og blogartikler. I fritiden arbejder Eva Maria seriøst på at slå igennem som forfatter, og hun har allerede udgivet sine første bøger i Tyskland. Hun er mor til Daniel (også kaldet Junior) og gift med diakon Kaare Nielsen, hvilket gør hende til dia-kone!

ROSA ØRTVED KNUDSEN

Stilling: Administrativ sekretær

Telefon: 33 55 60 50
E-mail: rk@pastoral.dk

Arbejdsopgaver:
Håndtering af webshop www.pastoral.dk, administrative opgaver omkring Pastoral-Centrets kurser og økonomi, pr-arbejde, kommunikationsopgaver og forlagsopgaver.

Træffes normalt mandag og onsdag kl. 9-15.30.

ROSA ER…

stadig lidt ny på Pastoral-Centret og har overtaget administrative opgaver efter Joke Bos. I januar 2017 er Rosa også startet på deltid som sognesekretær i Sankt Angsars kirke i København. I privaten er Rosa gift med Øm-kæresten Michael og sammen er de forældre til Irene og David.

 
I april 2016 sagde vi farvel til
Medarbejdere

JOKE BOS

Stilling: Tidligere kateketisk konsulent

Joke (Johanna) Bos var på Pastoral-Centret fra 2001 til 2016.

 

Læs vores afsked med Joke her.