Medarbejdere

Medarbejdere

MARCELINO GAUGUIN

Stilling: Centerleder

Telefon: 33 55 60 58
E-mail: mg@katolsk.dk

Arbejdsopgaver:
Den overordnede ledelse af alle centrets funktioner.

Træffes normalt kl. 9 – 15. Fredag dog kun til kl. 12.

MARCELINO ER…

den kreative leder, der altid stræber efter fortrinlighed i hver eneste lille opgave. Når han ikke er på Pastoral-Centret finder man ham tit hjemme på Østerbro (hvor han bor sammen med sin kone Pil og de fire ud af fem børn, som stadig er hjemmeboende) eller ude i naturen eller på museer. Han elsker at male og illustrere.

Medarbejdere

EVA MARIA NIELSEN

Stilling: Teologisk Konsulent

Telefon: 33 55 60 55
E-mail: emn@pastoral.dk

Arbejdsopgaver:
Udarbejdelse af kateketiske materialer til børn, unge og voksne. Kontaktperson for børne- og ungdomskateketer i sogne og skoler. Konsulenttjeneste for kateketer og religionslærere. Ansvar for kateketuddannelsen.

Træffes normalt kl. 9 – 14. Dog ikke fredag.

EVA MARIA ER…

vores kreative forfatter til mange materialer og blogartikler. I fritiden arbejder Eva Maria seriøst på at slå igennem som forfatter, og hun har allerede udgivet sine første bøger i Tyskland. Hun er mor til Daniel (også kaldet Junior) og gift med diakon Kaare Nielsen, hvilket gør hende til dia-kone!

Medarbejdere

ROSA ØRTVED KNUDSEN

Stilling: Administrativ sekretær

Telefon: 33 55 60 50
E-mail: rk@pastoral.dk

Arbejdsopgaver:

Håndtering af webshop www.pastoral.dk, administrative opgaver omkring Pastoral-Cenrets kurser og økonomi, pr-arbejde, kommunikationsopgaver og forlagsopgaver.

Træffes normalt mandag, onsdag og fredag kl. 9-14.

ROSA ER…

ny på Pastoral-Centret og har overtaget administrative opgaver fra Joke Bos. Hun er i fuld gang med at lære det hele og nyder at være tilbage på arbejdsmarkedet efter barsel med først Irene og derefter David. Ved siden af familielivet, gift med Øm-kæresten Michael, er Rosa redaktør for Danmarks Unge Katolikkers børneblad DUK OP.

I april 2016 sagde vi farvel til

Medarbejdere

JOKE BOS

Stilling: Tidligere kateketisk konsulent

Telefon: 33 55 60 52
E-mail: jb@pastoral.dk

Joke (Johanna) Bos har været på Pastoral-Centret siden marts 2001, de første 10 år som leder af Centret. Slut april holder hun op i Pastoral-Centret.

Nu lukker Focolare lukker deres hus i Valby og Focolarinerne drager ud for at tænde ”ilden” andre steder. Det betyder, at Joke flytter fra Danmark til Holland. Vi kan takke Joke for et utrolig flot og omfattende arbejde.

JOKE ER…

en utrolig blæksprutte, der både redigerede udgivelser, vejledte kateketer, havde kontakten med præster og andre og samtidig varetog vores netbutik. Joke bor i et kristent fællesskab i Valby, der hedder Focolare, hvor hun sammen med 3 andre kvinder arbejder for at skabe fred i verden og enhed mellem mennesker.

Læs vores afsked med Joke her.