Kurser og events

Pastoral-Centrets kateketuddannelse


17. marts: Modul 9 Bibliodrama

Hvor? Jesu Hjerte Center, Stenosgade 4, 1616 København V

Underviser: Diakon Kaare Nielsen  er katolsk diakon  med flere videreuddannelser, bl.a. som bibliodramaleder, PREP-leder, coaching og psykologi m.m. Kaare søger dialog med mennesker og brænder for at videregive det katolske budskab på et letforståeligt sprog. Han møder mennesker, der hvor de er, og lytter til deres spørgsmål. Kaare Nielsen en begejstrende og engageret underviser og trosformidler.

Hvad er emnet? I bibliodrama arbejder man typisk med rollespil, tegning, meditation, samtaler, livsfortællinger, dans og rytme. Det centrale spørgsmål er: Hvad oplever, føler og fornemmer jeg, når jeg går ind i en bibelsk rolle?

Målet er at deltagerne møder den bibelske fortælling med deres egen fortælling, og mærker efter, hvad Ordet gør ved dem. Det giver mulighed for at spore egne livs- og troserfaringer.

Download folder om kurset i Bibliodrama her

Klik her for tilmelding til kurserne

Kurserne aflyses ved for få tilmeldinger. Husk derfor at tilmelde dig og invitere andre kateketer til det samme i god tid!

Vil du vide mere?


Næste kurser:


18. august 2018

Modul 10 Brug af kirkerummet

Sted: Et sted i Jylland

Underviser: Finn Andsbjerg Larsen


17. november 2018

Kateketkursus

Emne ikke fastlagt.
Sæt X i kalenderen!

Voksenkatekese KPNs kurser
(i Sverige)

Se KPNs kurser på denne side.

KPN er det svenske pendant til Pastoral-Centret. Nogle af deres kurser holdes i Skåne – det ikke langt  væk for danskere, der kunne tænke sig at deltage.

Ægteskabskurser – Forberedelse til katolsk ægteskab

Som en del af ægteskabsforberedelsen skal man på en obligatorisk kursusdag. På kursusdagen bliver modulerne 3, 4, 5 og 6 i ægteskabsmaterialet “Vi vil giftes” behandlet af et team af undervisere.

Sted: Flere steder i hele landet.

Sprog: Ægteskabskurser holdes på dansk og på engelsk.

Læs mere og tilmeld dig her.

Abonnér på vores nyhedsbrev:

– så går du aldrig glip af informationer om nye kurser og relevante events.

Modtag Pastoral-Centrets nyhedsmail

I Pastoral-Centrets nyhedsmail får du tips og ideer til trosformidling, men også nyheder om nye udgivelser, kurser og andre ting, som vi skønner har relevans for vores målgruppe.

For tiden udkommer nyhedsmailen ca. 1 gang om måneden. Se tidligere nyhedsbreve her.