Kurser og events

Kateketkurser

Til kateketer og andre interesserede

grundet den nuværende situation med corona, har vi besluttet, at vi aflyser alle vore Gå-hjem-møder og kurser for resten af 2020 og ser lige tiden an, hvornår vi starter møderne op igen. Det er p.t. for usikkert at planlægge nogle kursusdage, hvor man fysisk er sammen.

Kateketkurserne ligger altid fast på tredje lørdag i marts, august og november. Den eneste undtagelse er når tredje lørdag marts falder på den stille uge, så flytter vi kurset til en anden dato. Der er p.t. ikke planlagt nye kurser i 2021.

Vil du vide mere?

Gå-hjem-møder

Så snart vi igen planlægger Gå-hjem-møder, vil du kunne læse om dem her.

Retræter

Til kateketer og andre interesserede

Stille retræte om Johannes af Korset

“Jeg førte jer ind i Karmels land for at I skal smage dets frugt og skønhed”  (Jer 2,3)

Karmelitisk stille retræte for kateketer fra fredag den 12.februar – 14. februar 2021 på Sankt Birgitta Kloster i Maribo.

Retræteleder: Teolog Eva Maria Nielsen

Retræten foregår i stilhed. Du får to inputs om dagen – om formiddagen og eftermiddagen samt en tanke om aften til at slutte dagen med. Der er også mulighed for en kort samtale, hvis der er behov. Du er velkommen til at deltage i gudstjeneste og tidebøn i klosterkirken. Måltider spises i tavshed og til musik.

Image

Ægteskabskurser – Forberedelse til katolsk ægteskab

Som en del af ægteskabsforberedelsen skal man på en obligatorisk kursusdag. På kursusdagen bliver modulerne 3, 4, 5 og 6 i ægteskabsmaterialet “Vi vil giftes” behandlet af et team af undervisere.

Sted: Flere steder i hele landet.

Sprog: Ægteskabskurser holdes på dansk og på engelsk.

Læs mere og tilmeld dig her.

Voksenkatekese KPNs kurser i Sverige

Se KPNs kurser på denne side.

KPN er det svenske pendant til Pastoral-Centret. Nogle af deres kurser holdes i Skåne – ikke langt væk for danskere, der kunne tænke sig at deltage.

Abonnér på vores nyhedsbrev:

– så går du aldrig glip af informationer om nye kurser og relevante events.

Modtag Pastoral-Centrets nyhedsmail

I Pastoral-Centrets nyhedsmail får du tips og ideer til trosformidling, men også nyheder om nye udgivelser, kurser og andre ting, som vi skønner har relevans for vores målgruppe.

For tiden udkommer nyhedsmailen ca. 1 gang om måneden. Se tidligere nyhedsbreve her.