Pastoral-Centret modtager bevilling til årets arbejde

Pastoral-Centret modtog sidste måned den opløftende besked om at Bonifatiuswek i Tyskland støtter Centrets arbejde med 25.000 Euro (ca. 186.000 kroner). Støtten er en hjælp til at gennemføre to af Centrets projekter i 2014. Dette års støtte fra Bonifatiuswerk går til udgivelsen af den børnekateketiske bog ‘Det glade budskab’ i serien På vej med Kristus samt til arbejdet med ægteskabsforberedelsen og udgivelsen af de undervisningsmaterialer, der bruges på ægteskabskurserne. Man kan læse mere om det sidstnævnte på vivilgiftes.katolsk.dk.

Bonifatiuswerk er den største støtteyder til Pastoral-Centret og giver hvert år mange hundrede tusinde kroner til Centrets udgivelsesprojekter. Kun gennem denne støtte er Centret i stand til at forsætte disse aktiviteter.

Bonifatiuswerk er en privat indsamlings- og evangeliseringsorganisation, der samler ind blandt tyske katolikker. Bonifatiuswerk har et omfattende arbejde med udbredelsen af troen i Tyskland og de støtter desuden mange projekter og aktiviteter for de katolske kirker i Norden. Læs mere om Bonifatiuswerk og støt deres arbejde på www.bonifatiuswerk.de.

Logo-Bonifatiuswerk_web