5 typiske træk ved mennesker som tager imod Guds kærlighed

Kan man sige, at der er nogle fællestræk ved mennesker, som tror på Gud? Måske ikke. Men der ser alligevel ud til at være nogle interessante karakteristika, der forener troende mennesker. Og det bedste af det hele: moderne forskning indenfor psykologi viser, at alle disse karaktertræk er med til at gøre livet bedre at leve!

Læs her, hvad Guds kærlighed kan have af betydning for dit liv.

De 5 fællestræk ved disse mennesker er at de:

  • Bekymrer sig mindre (Når du tror på en Gud, der elsker dig, ser du tingene i et større perspektiv og stoler på at alting i sidste ende bliver godt)
  • Er taknemlige (Du lærer at skifte fokus fra det, du ønsker, til at sætte pris på det, du har. Det giver ro og glæde i hverdagen at kunne sætte pris på det mindste, man har)
  • Er optimistiske (Når du tror er det samtidigt nemt at håbe på at alt bliver bedre engang. Det hjælper dig til at se de lyse sider af dit liv og hjælper dig til at få øje på muligheder i stedet for forhindringer)
  • Er opmærksomme på andre (At begynde at gøre gode ting for andre giver rigtig meget selvtilfredsstillelse)
  • Kan tilgive (Som kristen lærer man betydningen af at kunne tilgive andre. Det er smart, for det frigør dig for en masse dårlige følelser)

Alt dette kan være frugten af, at have en tro på Gud. Så hvis du gerne vil tro på Gud, så giv det en chance!

Og lad dig ikke skræmme væk fra troen, fordi du måske har set nogle rigtig dårlige eksempler på troende mennesker. For i sidste ende skal du ikke sammenligne dig med andre, men beslutte dig for dig selv.

Giv os en kommentar herunder eller gå på opdagelse i vores hjemmeside, hvor du kan finde meget mere inspiration til et liv i troen på Gud.