Hvorfor verden ikke har brug for en ny Moder Teresa

Det er op til dig at finde din plads i menneskehedens historie. Ingen kan finde den for dig. Det er en opgave, som vil forblive ugjort, hvis ikke du løfter den. Verden har ikke brug for en ny Moder Teresa. Kirken har ikke brug for en ny Frans af Assisi. Verden har brug for dig. Kirken har brug for dig. Moder Teresa havde en rolle at spille i Guds plan, og hun påtog sig den rolle. Frans havde en mission at opfylde i Guds plan, og han fuldførte den. Nu er det op til dig at finde din rolle og din plads. Hvem er den næste? Du. Du vil være den næste, hvis du stiller dig selv til rådighed for Gud.

Find din plads i frelseshistorien. Vær en helgen. Vær dig selv. Fuldstændigt dig selv.

Det bedste, du kan gøre for dig selv er at blive den bedste version af dig selv. Det bedste du kan gøre for din ægtefælle, dine børn, dine venner, din Kirke, dit land, og for Gud er at blive den bedste version af dig selv.

Katolicismen er ikke en livløs samling af regler og forskrifter, det er en livsstil. Katolicismen er en dynamisk måde at leve på designet af Gud for at hjælpe dig med at udforske dit fantastiske potentiale.

Fra Genopdag den katolske tro.

Noget, du kan gøre

Overvej de beslutninger, du allerede har truffet i dit liv.
Overgiv dem til Gud, både de gode, som du kan takke for, og de smertefulde, som du kan overgive til Gud.
Afsæt tid til stilhed og bøn i fem eller ti minutter.

Bøn

Herre, jeg tror, – forøg min tro!
Jeg håber, – styrk mit håb!
Jeg elsker, – opflam min kærlighed.

Clemens XI

Fra Bønnebog