Hvad siger læserne?

Super god bog…

“Super god bog , man udvikler sig virkelig rent åndelig , jeg kan kun opfordre folk til at læse bogen.”

(Simon Jensen)

Et enkelt sprog, hvor man ikke behøver være teolog

“Jeg har netop modtaget og allerede læst den, og synes den er fantastisk! Et enkelt sprog, hvor man ikke behøver være teolog for at følge med. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til den og dens rigdom igen og igen.”

(P E Gordon Eriksen)

Fuld af gode ord og forslag.

…afsnittet om bøn er også fuld af gode ord og forslag. Bogens råd om at bede hver dag er virkeligt værdifuldt!. For selvom man evt går i kirke tit – jeg elsker det og er afsted to gange om ugen – så er bøn stadig noget jeg skal virkelig beslutte for at “gide”. Godt set af Matthew Kelly, at det er normalt for os. Kirkegængere eller ej.”

(Tanja Bladsen Hansen)

Lidt for stor vægtning på egen formåen …

“Optimistisk og på mange områder en god bog, som prøver at bringe Den Katolske tros glæde videre ved at opfordre læseren til selv at leve troens liv ud i en konkret dagligdag til inspiration for andre. Bogens svaghed er en lidt for stor vægtning på egen formåen hvor Vorherre bliver lidt for meget overskygget at egoets egen indsats. Den amerikanske stil i sprogbrug fornægter sig ikke, men når alt det er sagt giver bogen trods alt anledning til at tænke på, hvad en selv kan gøre for at formidle troen aktiv til andre. Det er efter min mening bogens store værdi.”

(Keld )

Så god, at jeg læste 80 sider i løbet af 2 timer!

“Denne bog er så god, at jeg læste 80 sider i den i går i løbet af 2 timer, selvom det ellers er længe siden jeg havde lyst til at læse bøger. Afsnittene om skriftemål, Messen, Rosenkransen, og om bøn, fangede min interesse.

Der er konkrete og praktiske forslag i bogen som faktisk giver mening og i deres enkelhed kan bruges så snart man lægger bogen og går videre med sin dag.

F.eks. at lytte til Gud: hvad vil Gud at jeg skal gøre i denne situation her med min ægtefælle. Det inspirerer mig langt mere end “what would Jesus do?” Som nogen ellers som kristne ofte bruger.

Bogens udtryk er langt mere præcist og praktisk og jeg har allerede stor glæde af det. For det gør at jeg vender nogle af dagens forskellige situationer med Gud og lige får inspiration før jeg siger ting eller gør ting.”

(Tanja)