På vej med Kristus

På vej med Kristus er bispedømmets program til undervisning af børn i katolsk tro. Bind 1 og 2 anvendes til forberedelsen til første kommunion. Bind 3-6 er beregnet til de efterfølgende undervisningsår.

Bøgerne kan med fordel bruges i hjemmet, hvis børnene ikke får undervisning i menigheden eller i en katolsk skole. De er spændende fortalt med små historier, som giver rig mulighed for samtaler om troen og fordybelse og små tegneserier, som relaterer sig til barnets hverdag.

1. Gud kommer til os – Undervisning før 1. kommunions-forberedelsen (7-8 år; 2-3 klasse)

OBS: Lærervejledningen til den nye udgave er stadig under forberedelse, men den gamle kan sagtens anvendes.

Videoanimationer til denne bog: Se her.

2. Vores ven Jesus –  Forberedelse til 1. kommunion ( 8-9 år; 3-4 klasse)

3. Kirken - vores hjem –  Fortsættelse af undervisningen efter modtagelsen af første kommunion ( 9-10 år; 4-5 klasse)

4. Guds folk på vandring fortæller om hvordan Gud henvender sig til mennesket og frelser sit folk. Læs om Moses og mange andre historier fra det gamle testamente, der i virkeligheden minder meget om vores egen livsvandring. (10-12 år; 5-6 klasse)

 5. Det glade budskab handler om Jesus Kristus som centrum for Kirkens tro. Han er den som dagligt går vejen sammen med os, som lytter og taler til os, som helbreder, tilgiver og som frelser os. Bogen følger Markus-evangeliet, og kommer ind på  Kirkens syn på kærlighed, livets ukrænkelighed og om Guds rige. (12-13 år; 6-7 klasse)

6. Kirkens historie fortæller hele kirkens historie fra det første århundrede op til i dag med fokus på kirkens historie i Danmark. (13-14 år; 7-8 klasse)

Serien "På vej med Kristus" er udarbejdet med økonomisk støtte fra Bonifatiuswerk Kinderhilfe, de tyske katolikker.

Image