Medarbejdere

Marcelino Gauguin

Centerleder

Telefon: 33 55 60 58
E-mail: mg@katolsk.dk

Arbejdsopgaver:
Den overordnede ledelse af alle centrets funktioner.

Træffes normalt kl. 9 – 15. Fredag dog kun til kl. 12.

Marcelino er den kreative leder, der altid stræber efter fortrinlighed i hver lille opgave. Når han ikke er på Pastoral-Centret finder man ham tit hjemme på Østerbro (hvor han bor sammen med sin kone Pil og de tre ud af fem børn, som stadig er hjemmeboende) eller ude i naturen eller på museer. Han elsker at male og illustrere.


Christian Noval

Præst

Arbejdsopgaver:
Menighedskontakt og projektleder på videoprojekter og diverse andre projekter. Christian underviser også kateketer på nogle af vore kateketkurser.

Telefon: 33 55 60 30
E-mail: cn@katolsk.dk

Christian er præst på Pastoral-Centret men også for Grønland. Som tidligere ungdomspræst har Christian lang erfaring med børne- og ungdomsarbejde, og han er ved at afslutte sin doktorafhandling om ungdomsteologi. Inden Christian blev præst var han fotograf, en interesse han har bevaret.


 
 

Rosa Ørtved Knudsen

Administrativ sekretær

Telefon: 33 55 60 50
E-mail: rk@pastoral.dk

Arbejdsopgaver:
Håndtering af webshop www.pastoral.dk, administrative opgaver omkring Pastoral-Centrets kurser og økonomi, pr-arbejde, kommunikationsopgaver og forlagsopgaver.

Træffes normalt mandag og onsdag kl. 9-15.30.

Rosa er praktisk blæksprutte på Pastoral-Centret. I januar 2017 er Rosa også startet på deltid som sognesekretær i Sankt Ansgars kirke i København. I privaten er Rosa gift med Øm-kæresten Michael og sammen er de forældre til Irene og David.